KARBEM, LGS’de yine gururlandırdı

KARBEM, LGS’de yine gururlandırdı

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Karabağlar Belediyesi, gençlerin geleceğini güvence altına alacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye bünyesinde kurulan ve her yıl binlerce gence ücretsiz eğitim desteği sağlayan Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştirme sonuçlarında bu yıl da büyük bir başarıya imza attı.

KARBEM’de ücretsiz eğitim alan ve tercihte bulunan 402 öğrenciden 387’si bir liseye yerleşmeyi başardı. Bu sonuçla KARBEM’in başarı oranı yüzde 96,26 oldu. Yerleşen öğrencilerin 256’sı Anadolu Liselerine, 12’si İmam Hatip Liselerine, 119’u ise Meslek Liselerine girmeye hak kazandı. 15 öğrenci ise nakil sürecinde şansını deneyecek.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, “Bu yıl da LGS’de gösterdikleri başarıyla bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bundan sonraki eğitim hayatlarında da yolları açık olsun. Karabağlar Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı gençlerimiz için seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN