Karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama iki otomobil birden çarptı!

Edirne'de güvenlik kameralarına yansıyan talihsiz olay şoke etti. Yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam, kendisine iki otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Edirne'de karşıdan karşıya geçmeye çalışan ve edinilen bilgilere göre yaşlı olduğu bildirilen Z.Ç., karşıdan karşıya geçmeye çalışırken kendisine ardı ardına iki otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı. Z.Ç., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan, olay ise G.Ç.Ö. idaresindeki 34 BJV 691 plakalı otomobilin, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam Z.Ç’ye çarpması ile başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çarpmanın etkisiyle yola savrulan yayanın, karşı şeritten gelen S.D. kontrolündeki 22 ACS 127 plakalı aracın altına girdiği ve ağır yaralandığı görüldü.

Polis ekipleri kazaya karışan her iki otomobil sürücüsünün de ifadesini almak üzere emniyette götürdü. Yaşanan kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına kaydedildi.