Kastamonu'da hastanede yangın: 8 kişi dumandan etkilendi

Kastamonu'da hastanede yangın: 8 kişi dumandan etkilendi

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye servisinde bulunan bir odada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında 2'si hasta olmak üzere 8 kişi, dumandan etkilendi. Yangının çıktığı odadaki yatak ve tıbbi cihazlar kullanılamaz hale geldi.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye servisinde bulunan bir odada bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında 2'si hasta 8 kişi dumandan etkilendi.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye servisindeki odada, saat 04.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Servis, kısa sürede tahliye edilirken, ihbarla hastaneye gelen itfaiye ekipleri de alevleri kısa sürede söndürdü. Yangında 2'si hasta olmak üzere 8 kişi, dumandan etkilendi. Yangının çıktığı odadaki yatak ve tıbbi cihazlar, kullanılamaz hale geldi. Serviste yatanlar da başka bölümlere alındı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN