Kavak kesmeye giden kişinin cansız bedeni bulundu

Kavak kesmeye giden kişinin cansız bedeni bulundu

Karaman'da kavak kesmek için yola çıkan bir kişi kamyonetin içinde ölü bulundu. 52 yaşındaki şahıs, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karaman'da öğle saatlerinde merkeze bağlı Morcalı köyü Kapız mevkiinde keçilerini otlatmaya götüren R.K. isimli çoban yol kenarında park halinde duran kamyonetin içerisinde bir kişinin harekesiz şekilde yattığını fark etti.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Bunun üzerine kamyonetin yanına varan çoban, şahsa seslenmesine rağmen tepki gelmeyince durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı kontrolde Mehmet Uyar’ın (52) hayatını kaybettiğini belirledi.

KAVAK KESMEK İÇİN GİTMİŞ

Burnundan kan geldiği öğrenilen Uyar’ın cansız bedeni, jandarma ekipleri ve Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Mehmet Uyar’ın bölgeye sabah saatlerinde kamyonetiyle kavak kesimi için gittiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN