Kayıp olarak aranan Esmanur parkta çocuklarla oynamış

Kayıp olarak aranan Esmanur parkta çocuklarla oynamış

Kars'ta sabah babasının okula bıraktığı 8 yaşındaki Esmanur, eve geri dönmemişti. Öğretmeninden çocuğun okula gelmediğini öğrenen aile kayıp kızları için polise başvurmuştu. Küçük kız parkta oyun oynarken bulundu.

Kars'ta kayıp olarak aranan küçük Esmanur, parkta çocuklarla oynarken bulundu. Küçük kız canının sıkıldığını ve okuldan çıkarak yürüdüğünü söyledi.

4401729-001.jpg

Kars merkez Halit Paşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda Halitpaşa İlkokulu 1’inci sınıfta okuyan 8 yaşındaki Esma Nur Güney’i babası Müslüm Güney okula bıraktı. Okul sonrası eve gelmeyen çocuğun annesi Esmer Güney okula giderek öğretmeninden çocuğu sordu. Öğretmeninden çocuğun okula gelmediğini öğrenen aile daha sonra her her tarafta kızlarını aramaya başladı. Kızlarını bulmayan aile durumu polis bildirdi.

KÜÇÜK KIZ PARKTA BULUNDU

Kars’ta sabah saatlerinde okuldan ayrıldıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi kız çocuğunu polis buldu. Bulunan kız çocuğu ailesine teslim edildi. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde gerekli işlemleri tamamlanan Esmanur Güney, baba Müslüm Güney’e teslim edildi. Kızını kucağına alarak evine gitmek üzere yola çıkan Müslüm Güney, çok mutlu olduklarını söyledi. Baba Güney, kızının bulunmasına yardım eden polis ve diğer tüm yetkililere teşekkür etti.

Bu arada Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifade veren Esmanur Güney, canının sıkıldığını ve tek başına okuldan çıkarak yürüdüğünü söylediği öğrenildi. Küçük kız, parkta bir grup çocukla oyun oynadığını, sokak köpeklerini sevdiğini tek başına otururken polislerin kendisini bulduğunu ifadesinde anlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN