Kayseri'de eski sevgili dehşeti: 3 tutuklama

Kayseri'de bir kişi eski sevgilisinin arkadaşı tarafından elleri bağlanarak darp edildi. Darp ettikleri şahsın ellerini bağlayarak video kaydına alan 1’i kadın 3 kişi, polis ekiplerince yakalandı. 3 şahısta tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri’de bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşı tarafından darp edilerek alıkonuldu. Edinilen bilgiye göre; F.A.; eski sevgilisi K.M.’nin arkadaşı T.H. ile karşılaştı. İddiaya göre T.H.; F.A.’yı darp ederek K.M. ve B.C. ile birlikte Hunat Mahallesi’ndeki bir ikamete götürdü.

GÖZALTINA ALINDILAR

Burada F.A.’nın ellerini bağlayarak darp etmeye devam eden şüpheliler, F.A.’yı video kaydına aldıktan sonra telefon ve cüzdanı gasp ederek kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda T.H., K.M. ve B.C. yakalanarak gözaltına alındı.

İşlemleri tamamlanan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN