Kocaeli'de doğal gaz patlaması: Yaralılar var

Kocaeli'de doğal gaz patlaması: Yaralılar var

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 3 katlı bir binada doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlamada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Patlamanın ardından yangının çıktığı eve itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaralılar ise hastaneye sevk edildi. Öte yandan, patlamadan sonra bölgede elektrik kesintisi de yaşandı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 3 katlı binada doğal gaz nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından evde yangın çıktı. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. Patlamada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Patlamanın sesi Gölcük dahil olmak üzere, birçok ilçeden duyuldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, patlamanın ardından çıkan yangına müdahale etti. Aynı zamanda çevre binada oturan vatandaşlar da tedbir amaçlı tahliye edildi. Patlamanın meydana geldiği binadan 2’si ağır 5 kişi çıkarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

6230922.jpg

Olayın meydana geldiği binada da ağır hasar oluştu. Patlamanın şiddetiyle 3’üncü kattaki daireden beton parçaları aşağıya düştü, daire büyük tahribata uğradı. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar ise panikle dışarıya çıkarak ekiplerin çalışmalarını izledi.

6230927.jpg

Öte yandan, patlama sebebiyle bölgede elektrikler de kesildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN