Küçük çocuğun tehlikeli oyunu! Benzin bidonunu çakmakla yakınca vücudu yandı

Küçük çocuğun tehlikeli oyunu! Benzin bidonunu çakmakla yakınca vücudu yandı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, 8 yaşındaki Eymen Çetin, çakmakla yaktığı benzin bidonu alev alınca vücudunda yanıklar oluştu. Eymen yapılan müdahalenin ardından Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi. Haber verilmesi üzerine hastaneye gelen talihsiz çocuğun ailesi gözyaşlarını tutamadı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Yenidoğanlar Köyü Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olayda dedesi Tahir Çetin ile tarlaya giden Eymen, oyun oynadığı esnada benzin dolu bidonu çakmak ile yaktı. Bidon alev alırken, Eymen’in vücudunda yanıklar oluştu. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekibi, Eymen’i Ereğli ilçesinde bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.

4602808.jpg

Hastaneye gelen Özkan Çetin ile eşi Elif Çetin, ambulansın kapısının açılmasının ardından çocukları Eymen’i görünce gözyaşlarına boğuldu. Vücudunda 2’nci ve 3’üncü derece yanıklar bulunan Eymen, hastanede yapılan müdahalenin ardından Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN