Kuşları kovmak isterken akıma kapıldılar: Ayaklarının altından kıvılcım çıktı

Antalya'nın Kepez ilçesinde elektrik teline konan kuşları sopayla uzaklaştırmaya çalışan 2 genç, elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan 2 gencin ayaklarının altından kıvılcım çıktığı görüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde Sütçüler Mahallesi'nde ilginç bir olay yaşandı. 2 genç, elektrik teline konan kuşları eline aldıkları sopayla uzaklaştırmaya çalıştı.

Elektrik direğinin tellerine konan kuşları kovalamak için uzun bir sopa alan gençlerden biri, tele vurmaya ve hayvanları kaçırmaya çalıştığı sırada yanındaki arkadaşı da sopayı tuttu. Sopanın teması ve yüksek akım sonrası 2 genç elektrik akımına kapıldı.

img1681314500.jpg

Ayaklarının altından kıvılcım çıktığı görülen 2 genç, yere düştü. İki gencin elektrik akımına kapılma ve yere düşme anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ağır yaralı 2 gencin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN