Cinsiyet partisinde şok yaşadılar, gözyaşları sel oldu! Tam 138 yıldır...

Cinsiyet partisinde şok yaşadılar, gözyaşları sel oldu! Tam 138 yıldır...

Kız çocuğu olacağını aile, gözyaşlarına boğuldu. Basında gündem olan gözyaşlarının nedeni ise daha sonra anlaşıldı. İşte detaylar...

ABD'nin Michigan eyaletinde, ailesinde en son 1885 yılında kız çocuğu doğan baba Andrew Clark'ın, 2023 Mart ayında kız bebeği oldu. 138 yıl aradan sonra aileye gelen Audrey Marie adlı kız bebek ABD'de gündem oldu.

ABD basınına konuşan anne Carolyn Clark, tanıştıklarında kocası Andrew'ün kendisine 1885 yılından itibaren büyük büyük babasından başlayarak, direkt soyundaki herkesin erkek bebeği olduğunu ve kız çocukları olmayacağını söylediğini, kendisinin ilk başta buna inanamadığını ifade etti.

ailesinde-138-yildir-kiz-cocuk-dogmayan-babanin-kiz-bebegi-oldu.jpg

AİLEDE 138 YIL SONRA KIZ ÇOCUK DÜNYAYA GELDİ

Kayınpederiyle görüşen anne Carolyn, kendisine 1885 yılına kadar geriye giderek ailede doğan herkesin doğum belgelerini gösterdiğini belirtti. Baba Andrew Clark ise amcalarının ve kuzenlerin kız çocukları olduğunu ancak 1885 yılından başlayarak büyük büyük babasından kendisine kadar uzanan direkt soyunda, kimsenin kız çocuğu olmadığını vurgulayıp, "Hayatımızda sürekli tekrar eden çılgınca bir gerçekti" dedi.

"HERKES SEVİNÇTEN AĞLADI"

İlk çocukları erkek olunca bu duruma biraz daha inandığını belirten anne Carolyn Clark, geçen yıl ekim ayında ikinci bebeğin cinsiyetini bir parti ile aileye duyurduklarını ve kız çocuk olduğunu görünce herkesin sevinçten ağladığını vurguladı. Audrey Marie adlı kız bebek, 17 Mart 2023 günü dünyaya geldi ve 138 yıl sonra aileye gelen ilk kız çocuğu oldu.

ailesinde-138-yildir-kiz-cocuk-dogmayan-ailenin-kiz-bebegi-oldu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN