Piyasalarda rekor serisi devam ediyor: Euro tarihi zirvesini gördü

Piyasalarda rekor serisi devam ediyor: Euro tarihi zirvesini gördü

Euro/TL geçtiğimiz günlerde ulaştığı 21,10 seviyesindeki tarihi rekorunu yenileyerek, 21,32 ile yeni zirvesini gördü. An itibarıyla da 21,24 seviyesinden işlem görüyor. Dolar/TL ise 19,37 seviyesine ulaşarak, tarihi zirvesi olan 19,39'a çok yaklaştı.

Türk Lirası'nın (TL) tarihi değer kaybı önlenemezken milli para birimi günden güne eriyor ve döviz kurunda da rekor serisi devam ediyor.

Bu yılın başından beri birçok kez tarihi zirvesini yenileyen euro, bugün de bir kez daha rekor tazeledi. Euro/TL, geçtiğimiz günlerde 21,1080 seviyesindeki tarihi rekorunu aşarak 21,3225 ile şimdiye kadar gördüğü en yüksek seviyeye ulaştı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Birkaç haftadır 19 TL'nin üzerinde seyreden dolar/TL de bugün 19,3754 seviyesini gördü. Dolar/TL'nin bir önceki rekoru da 19,39 civarıydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN