Kütahya Belediyespor kulüp yemeği programına katılan Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, teknik ekip, yönetim kurulu ve sporcularımızla sohbet ederek takımına başarı dileklerini iletti. Ligin başından bu yana büyük bir özveri ve kararlılıkla mücadele eden sporcularla gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, takımının ortaya koyduğu mücadelenin şehri en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı.
Sporcularla sosyal sorumluluk projelerinde de örnek bir duruş sergilediğini ifade eden Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “Metehan için oynanacak bu anlamlı maç, dayanışmanın ve birlikte olmanın en güzel örneklerinden biri olacak. Takımımızın lig boyunca gösterdiği emek ve azim her türlü takdiri hak ediyor. Sporcularımızın her zaman yanındayız” dedi.
Takım ruhunun ve birlikteliğin güçlendiği programda, sporcular da maç öncesinde verilen destekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
BAŞTAŞ Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Baş ve Gümüşler İnşaat Yetkilisi Kazım İkbal Gümüş'ün de bulunduğu program, hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı temennileriyle sona erdi.
