KYK yurdunda deprem paniği: Binayı terk ettiler

Düzce’deki 5,9'luk depremin ardından artçı depremler sürüyor. 4,3 büyüklüğündeki art.ı deprem olması nedeniyle Bolu kent merkezindeki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hayrettin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler panikleyerek yurt binasını terk etti.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04:08'de gerçekleşen depremin derinliği 10.6 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, Düzce başta olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Edirne illeri ile ilçelerinde hissedildi.

Depremin ardından 100'ün üzerinde artçı depremler ise sürüyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), artçı depremin merkez üssünü Düzce-Gölyaka, büyüklüğünü ise 4.3 olarak açıkladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin merkez üssünü Düzce-Gümüşova büyüklüğünü ise 4.2 olarak bildirdi.

Düzce’de meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki artçı depremin ardından Bolu kent merkezindeki, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hayrettin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, yurt binasını panikle terk etti. Fenalaşan bazı öğrencilere sağlık ekipleri müdahale etti.