Lüks sitede şüpheli kadın ölümü

Lüks sitede şüpheli kadın ölümü

İstanbul'da lüks bir sitede, Çin uyruklu Türk vatandaşı Oya Van Yan Qi ölü bulundu. Polis şüpheli ölüme ilişkin inceleme başlattı, yurt dışından geldiğini iddia eden kadının eşi ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çin uyruklu Türk vatandaşı Oya Van Yan Qi, Sarıyer Maslak’ta bulunan lüks bir sitede yaşadığı dairede eşi Can Van tarafından ölü bulundu.

Olay yerine giden polis ekipleri yaptığı incelemede ölümü şüpheli buldu. Polisin ifadesine başvurduğu kadının eşi, olay günü yurt dışından geldiğini ve eve girdiğinde banyoda eşini üçlü priz kablosuyla asılı halde bulduğunu söyledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bahçelievler Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Kadının eşi ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN