Mardin'de 800 kişi CHP'ye katıldı

Mardin'de 800 kişi CHP'ye katıldı

CHP Genel Başkan Danışmanı Ahmet Nazif Yücel, Mardin’in Gökçe köyünde CHP’ye katılan 800 kişinin rozet töreninde konuştu. Yücel, “Hepimiz bir sonraki seçimde göreceğiz ki Millet İttifakı, doğu ve güneydoğu illerinden büyük bir zafer alarak ayrılacak” dedi.

CHP Genel Başkan Danışmanı Ahmet Nazif Yücel, Mardin’in Gökçe köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Köyde AK Parti’den istifa eden 150 kişinin de aralarında olduğu toplam 800 kişi CHP’ye katıldı.

AYDINLIK GÜZEL GÜNLERE KAVUŞTURACAĞIZ

Bölgenin tanınan ailelerinden Yıldırım ailesinin en yaşlısı Cuma Yıldırım’a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına parti rozeti takan Yücel, “Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz memleketi aydınlık güzel günlere kavuşturacağız” dedi.

Yurttaşlara da Yücel, “Hepimiz bir sonraki seçimde göreceğiz ki millet ittifakı doğu ve güneydoğu illerinden büyük bir zafer alarak ayrılacak” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN