Mardin'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Mardin'de seyir halindeki yabancı plakalı cipe kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Yapılan incelemede saldırıya uğrayan cipte çok sayıda kurşun izine rastlandı.

Mardin'in Artuklu-Nusaybin kara yolunun Yeniköy mevkiinde yabancı plakalı bir araca henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı. Saldırıda cipte bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

1.jpg

Chiman Shaheen Khalid (74) isimli şahsın sabah saatlerinde Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4’e yükseldi. Yaralılardan Ahmed Jalaladeen İbrahim (44) ise Midyat Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından Elazığ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

1-001.jpg

Öte yandan, olay yerinde hayatını kaybeden şahısların Hındreen Abdullah Salih (38), Waheda Haedar Jasim (62) ve Abdullah Saleh Mustafa (68) olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

14 Ocak günü, Haliç Köprüsü girişinde bir otomobile daha silahlı saldırı düzenlenmiş, bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN