Mart ayı kapıdan baktırdı! Baharda kışı yaşıyor! O ilimiz beyaza büründü

Mart ayı kapıdan baktırdı! Baharda kışı yaşıyor! O ilimiz beyaza büründü

"Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" sözünün görsel kanıtı! Baharda o ilimiz adeta kışı yaşıyor! Kent adeta beyaza büründü...

Kars, bahar ayında kar yağışıyla karşılaşıyor. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, şehri tekrar beyaza bürüdü. Bu doğa olayıyla birlikte ağaçlar da kırağıdan beyaz gül açmış durumda.

BAHAR AYINDA KAR YAĞIŞI

kar-1.jpg

Kars halkı, kar yağışıyla hazırlıksız yakalandı ve şaşkınlık içinde kaldı. Ancak, bu beklenmedik durumun ardından ortaya çıkan manzara insanları büyüledi. Karslı Abubekir Keleş, yaşanan bu kar yağışının aslında memleketin bereketi olduğunu belirtti. Ağaçlardaki beyaz görüntünün ise adeta bir çiçek açması gibi olduğunu ifade etti.

kar-2.jpg

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü ise bölgede kar yağışı uyarısında bulundu. Bölge genelinde havanın çok bulutlu ve aralıklı yağışlı olacağı tahmin edilirken, özellikle Iğdır, Ağrı ve Kars'ta karla karışık yağmur bekleniyor.

kar-3.jpg

Kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığı da Kars'ta hissedilir şekilde düştü. Kentte ölçülen sıcaklık sıfırın altında 3 derece olarak kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN