Melike cinayetinde isyan ettiren detaylar: Defalarca şikayette bulunmuş

Melike cinayetinde isyan ettiren detaylar: Defalarca şikayette bulunmuş

Aksaray'da, ayrıldığı nişanlısı tarafından silahla katledilen 15 yaşındaki Melike Arıbaş gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Kızının katledildiği saldırıda yaralanan baba Doğanay Arıbaş'ın anlattıkları ile bir kadın cinayetinin daha nasıl göz göre geldiği ortaya çıktı. Baba Arıbaş, kızının öncesinde de sürekli silahla tehdit edildiğini, şikayetçi olmalarına rağmen hiçbir caydırıcı önlemin alınmadığını belirterek isyan etti.

Aksaray'da yaşayan 15 yaşındaki Melike Arıbaş, ailesiyle birlikte gittiği kına töreninde, 1 yıl önce nişanlanıp ayrıldığı Muhammet Kılıç isimli erkeğin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Melike Arıbaş, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Türkiye'de önüne 'bir türlü geçilemeyen' kadın cinayetleri listesine adı eklenen kız çocuğu dün gözyaşlarıyla Çimeli köyünde toprağa verildi.

5934095.jpg

'GÖZDAĞI VERMEK İÇİN ATEŞ ETTİM' DEDİ

Saldırının kaçan katil zanlısı kısa sürede yakalandı. Zanlının emniyetteki ifadesinde, ''Nişanlımın ailesi beni istemiyordu. Gözdağı vermek için ateş ettim. Nişanlımı başkasına yar etmem" dediği öğrenildi. Zanlı, dün emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

5934091.jpg

'SÜREKLİ SİLAHLA TEHDİT EDİYORDU'

Melike Arıbaş'ın katledildiği saldırıda yaralanan baba Doğanay Arıbaş ise yaşananları anlattı. Kızının yaşı küçük olduğu için ilk etapta nişanlanmasına karşı olduğunu belirten baba Arıbaş'ın söyledikleri ise bir cinayetin daha nasıl göz göre göre geldiğini ortaya koydu. Katil zanlısı Muhammet Kılıç'ın kızını sürekli silahla tehdit ettiğini belirten Doğanay Arıbaş, dava açtıklarını ancak tehditlerin bu sefer de şikayetlerini geri çekmeleri için devam ettiğini kaydetti.

5934087.jpg

Saldırganın en ağır cezayı almasını isteyen baba Arıbaş, ''Ben defalarca dilekçe verdim. Ama hiçbir şey olmadı. Bir gün bile tutuklanmadı ve sadece uzaklaştırma aldı. En ağır cezayı almasını istiyorum" ifadelerini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN