Melikgazi’de yapılacak alt yapı işleri ele alındı

Melikgazi’de yapılacak alt yapı işleri ele alındı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir ile altyapı çalışmaları hakkında toplantı yaptı.

KASKİ tarafından yapılacak altyapı çalışmaları hakkında toplantı gerçekleştirdiklerini ve önemli hizmetleri masaya yatırdıklarını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak KASKİ ile işbirliği içerisinde el ele çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle sondaj vurulacak alanlarımız ve depo alanlarımız yeni kanalizasyon yapılacak yerler, yağmur suyu hattı yapılacak yerler ve içme suyu ile ilgili çalışmalar ve hepsinden önemlisi de su tasarrufu sağlayacak yağmur suyu hattını en iyi şekilde değerlendirecek çalışmaları değerlendiriyoruz. Melikgazi'de şu anda KASKİ’nin merkezdeki toplam abone sayısının yaklaşık yarısı Melikgazi bölgesinde. Dolayısıyla KASKİ’nin hizmetlerinin büyük bir kısmı Melikgazi ilçesinde gerçekleşiyor. Özverili çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, KASKİ Genel Müdürümüz Özgür Bey’e ve ekibimize teşekkür ediyorum. En iyi şekilde koordineli olarak hizmet etmeye çalışıyorlar. 2021 yılında da büyük çalışmalarımız var. Ana hatlarda, kanalizasyon, yağmur suyu hattı gibi birçok çalışmalarımız olacak. İnşallah bu çalışmalarda Cenab-ı Allah kazasız belasız tamamlamayı ve sizlere en iyi şekilde hizmet etmeyi nasip etsin.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN