Merkezefendi Belediyesinden öğrencilere ücretsiz tercih rehberliği

Merkezefendi Belediyesinden öğrencilere ücretsiz tercih rehberliği

Merkezefendi Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında tercih yapacak öğrencilere yönelik ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlayacak. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

İlçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, eğitime ve öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Öğrencilerin doğru ve bilinçli tercihler yapabilmesini amaçlayan hizmet, alanında uzman rehber öğretmenler eşliğinde Merkez Kütüphane’de veriliyor. Öğrenci ve velilere rehberlik edilmesi amacıyla düzenlenen YKS ve LGS Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti, 22-25 Eylül tarihleri arasında her gün 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Hizmet kapsamında öğrencilere, aldıkları puanlar ve yüzdelik dilimleri doğrultusunda hangi liselere yerleşebileceklerine dair ayrıntılı bilgi verilerek, öğretmenler, öğrencilerin ilgi alanları, hedefleri ve başarı durumlarını da göz önünde bulundurarak yönlendirme yapıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN