Merkezefendililerin sağlığı için çalışmalar sürüyor…

Merkezefendililerin sağlığı için çalışmalar sürüyor…

Merkezefendi Belediyesi fırın, pastane ve lokantalardaki kontrol ve denetimlerini Ramazan ayında da yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. Başkan Doğan, “Hemşehrilerimizin sağlıklı ve güvenilir ürünleri tüketmeleri için ekiplerimiz titizlikle çalışıyor.” dedi.

İŞ YERLERİ ZABITA EKİPLERİNCE DENETLENİYOR

Merkezefendi Belediyesi’nce ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilen ürünleri tüketmelerini sağlamak amacıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren fırınlarda iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, ekmek ve pidelerin fiyat ve gramajı, un depolama ve ekmek imalat yerleri ve çalışan personelin kılık kıyafetinin uygunluğu gibi konularda kontroller gerçekleştiriyor.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Denetimlerin sıkı bir şekilde Ramazan ayı boyunca da devam edeceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ramazan ayında gıda güvenliği ve sağlığımız için Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelindeki fırın, pastane ve lokantalarda kapsamlı olarak denetimlerini sürdürüyor. Hemşehrilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Çalışmalarımızı bu düşünce ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN