Mezarlık işçisinin evinden çıkanlar şoke etti: Tam 770 adet...

Mezarlık işçisinin evinden çıkanlar şoke etti: Tam 770 adet...

Afyonkarahisar'da belediyede mezarlık işçisi olarak çalışan 52 yaşındaki O.T.'nin evine düzenlenen baskında tarihi eser niteliği taşıyan 770 adet sikke ve obje ele geçirildi. Malzemeler incelenmek üzere Afyonkarahisar Müze Müdürlüğüne gönderilirken şahıs gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çay İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları istihbarat üzerine harekete geçti.

Çay Belediyesinde mezarlık işçisi olarak çalışan 52 yaşındaki O.T.’nin elinde sikkeler olduğunu tespit eden ekipler, şüphelinin evine baskın düzenledi.

Baskında yapılan aramada poşet içerisinde 770 adet tarihi eser niteliğinde sikke ve obje ele geçirildi. Olayın ardından ele geçirilen malzemeler incelenmek üzere Afyonkarahisar Müze Müdürlüğüne gönderildi.

Şahıs gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN