Muhtar, muhtar adayını öldürdü

Muhtar, muhtar adayını öldürdü

Muhtarlık seçimlerinin yaklaştığı bir dönemde, Yeşilöz Köyü Muhtarı Kadir Y. ile muhtar adayı Erdal Dağıstan arasında çıkan tartışma, ölümle sonuçlandı. Tartışmanın tırmandığı noktada, Muhtar Kadir Y. tarafından muhtar adayı Erdal Dağıstan bıçaklanarak öldürüldü.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde, muhtarlık seçimleri öncesi gerilim yükseldi. Yeşilöz köyü Muhtarı Kadir Y. (62) ile muhtar adayı Erdal Dağıstan (45) arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı.

Daha önceden husumet olduğu öğrenilen iki kişi arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Muhtar Kadir Y., yanında taşıdığı bir bıçakla muhtar adayı Erdal Dağıstan'ı yaraladı.

8750271.jpgMuhtar adayı Erdal Dağıstan

MUHTAR ADAYI KURTARILAMADI

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çerkeş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dağıstan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Muhtar Kadir Y., polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN