Muhtarlık için yarışıyorlar! 17 nüfuslu Çallı köyünde iki kardeş de aday

Vatandaşın sandığa gitmesine saatler kala yerel seçimlere ilişkin ilginç detaylar da gelmeye devam ediyor. Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 17 seçmeni bulunan Çallı köyünde yaşanacak muhtarlık seçimi enteresan bir sahneye neden olacak. İki kardeş muhtar adayı olarak tam 15 kişinin oyunu almaya çalışacak. Bu olay sosyal medyada gündem olunca, akıllara Şener Şen'in filminde sandıktan çıkan bir oy geldi.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 17 seçmeni bulunan Çallı köyünde iki kardeş birden muhtar adayı oldu. İki dönem muhtarlık yapan Hüseyin Özen (62) yeniden aday olurken, ağabeyi İsmet Özen (65) de aday olduğunu duyurdu.

İki dönem muhtarlık yapan Hüseyin Özen, emekliliğine 3 yıl kaldığını belirterek, emekli olabilmek için tekrar aday olduğunu söyledi.

yeni-proje-4.jpg

'MUHTAR OLMAK İSTEMİYORDUM'

Hüseyin Özen, "İki dönemdir muhtarlık yapmaktayım. Yine adaylığımı koydum. Şu anda birader de koydu karşıma. Ben muhtar olmak istemiyordum yalnız emekliliğime 3 sene kaldı şu anda. Emekliliğim için tekrar aday oldum. Bizim köy 40 haneydi eskiden. Şimdi 5 hane oturuyor. 17 seçmenimiz var. Çallı mahalle muhtarı olarak tekrar göreve başvurdum. Şu anda, biraderle rakip olduk. İnşallah, kimi tercih ederlerse o olur" dedi.

yeni-proje-3.jpg

'KÖYÜMÜZÜN EKSİKLİKLERİ VAR'

Ağabey İsmet Özen de "Köyümüzün eksiklikleri var. Asfalt olacak, taş döşenecek, suyun hattı değişecek, borular değişecek. Yani köyümüzün eksiklikleri çok. Onun için aday oldum. Biraderle rakip olduk. Vatandaş kimi seçerse hayırlı olsun diyeceğiz" diye konuştu.

Yaşanan bu enteresan olay yeşilçam yıldızı Şener Şen'in Züğürt Ağa filmindeki bir sahneyi akıllara getirdi.

İşte sosyal medyada gündem olan ve akıllara gelen o sahne...

yeni-proje-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN