Muş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem

Muş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem

Muş'un Bulanık ilçesinde saat 22.08'de 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyuruldu. Açıklamada depremin derinliğinin 7 kilometre olduğu da ifade edildi..

Muş’un Bulanık ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Muş'un Bulanık ilçesinde saat 22.08'de, yerin 7 kilometre derinliğinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. AFAD’dan edinilen bilgiye göre, depremim yaşandığı bölgede olumsuz bir durumun yaşanmadığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN