Niğde'de korkunç yangın: Balkondan atlayan kadını alt komşusu havada yakaladı

Niğde’de bir evde korkunç bir yangın meydana geldi. Çıkan yangın sonrası evdeki kadın balkondan atladı. Balkondan atlayan kadını alt komşusu havada tuttu. Dehşete düşüren anların yaşandığı olay kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Niğde'de bir apartmanın 4'üncü katında çıkan yangında mahsur kalan bir kadın balkondan atladı. Kadını, alt kat komşusu havada yakaladı. Korku dolu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

4917906.jpg

DAİRE ALEV ALEV YANDI

Şahinali Mahallesi’ndeki 5 katlı bir apartmanın 4’üncü katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, dairedeki yabancı uyruklu 3 çocuk ve 2 kadını kurtardı. Yangın kısa sürede söndürülürken, dumandan etkilenen 5 kişi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

4915441.jpg

YANGINDA MAHSUR KALAN KADIN AŞAĞI ATLADI

Çıkan yangında mahsur kalan bir kadın, aşağı atladı. Yanan dairenin altında yaşayan bir vatandaş da, atlayan kadını son anda havada tutarak, yere düşmesini engelledi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN