Niğde'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Niğde'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Niğde-Kayseri karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, her iki aracın sürücüsü hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

Niğde-Kayseri karayolunda meydana gelen korkunç kazada, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Akşam saatlerinde gerçekleşen kazada, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüsü, karşı şeride geçerek hafif ticari araca çarptı. Kazada her iki araçta bulunan sürücüler hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçlarda sıkışan sürücüleri ve yolcuları bulundukları yerden çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk kontrollerde, otomobilin sürücüsü Sebahattin Gökbaş ile hafif ticari aracın sürücüsü Durmuş Sönmez'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Hafif ticari araçta bulunan Yaşar Özsoy ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

"KAZA, NİĞDE-KAYSERİ KARAYOLUNDA MEYDANA GELDİ"

Kaza, akşam saatlerinde Niğde-Kayseri kara yolunda meydana geldi. Sebahattin Gökbaş'ın kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve Durmuş Sönmez'in kullandığı hafif ticari araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç şarampole düştü. Sönmez ve Yaşar Özsoy, aracın içinde sıkışarak ağır şekilde yaralandılar. Özsoy yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

"SÜRÜCÜLERİN HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ"

Kazanın ardından yapılan sağlık kontrollerinde, Gökbaş ve Sönmez'in hayatını kaybettiği belirlendi. İki kişinin cansız bedeni, morga kaldırıldı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri, sıkışanları bulundukları yerden çıkarıp sağlık görevlilerine teslim etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın nedenine dair incelemelere devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN