Nilüferli milli judocu Türkiye şampiyonu oldu

Nilüferli milli judocu Türkiye şampiyonu oldu

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nün milli judocusu Yasin Çimciler, Spor Toto Görme Engelliler Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü hem ulusal hem de uluslararası alanda elde ettiği başarılarına yenisi ekliyor. Nilüfer Belediyesi GESK bünyesindeki sporcu Yasin Çimciler, Spor Toto Görme Engelliler Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Nilüfer’i başarıyla temsil etti.

Ankara’da düzenlenen şampiyonada, aynı zamanda milli judocu olan Yasin Çimciler, J1 -90 kiloda tatamiye çıktı ve rakiplerini kısa sürede yenerek altın madalyaya uzandı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Yasin Çimciler’i kutlayarak, elde ettiği başarıyla herkesi gururlandırdığını söyledi.

Yasin Çimciler’in geçen yıl judoda Avrupa üçüncüsü de olduğunu hatırlatan Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, “ Hedefimiz, Ağustos ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Dünya Oyunları. Sporcumuzun bu organizasyonlarda elde edeceği başarılarla Paris 2024 Olimpiyatları kotasını da alacağına inancımız tam” diyerek hedeflerini işaret etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN