Süper Lig'de 2013-14 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, 6-7 Haziran'da yeni başkanını 6-7 Haziran'da yeni başkanını seçecek. Sarı-Lacivertli ekipte Hakan Safi ile başkanlık yarışı verecek olan Aziz Yıldırım, Süper Lig'de son 4 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.
TRT Spor'un sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın maçlarını izlemediğini açıkladı.
Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"Galatasaray'ın kadrosu iyi yani. Maçlarını seyretmedim ama neticelerini duyuyoruz tabi. İyi para harcadılar. Benim görüşüm kapalı kutu haldeler. Bizim şeyler açık yani, her yer söylüyor 'Şu kadar borç var' diye herkes telaffuz ediyor. Onlar da fazla etmiyorlar, kapalılar.
Benim görüşüm Fenerbahçe şampiyon olsun, onlar bizim şu andaki halimize dönerler. Dönerler yani. 50 milyon Şampiyonlar Ligi'nden gelmiş, o bütçeleri düzeltmez.
Fenerbahçe için de geçerli. 50 milyon Şampiyonlar Ligi'nden aldık, onun zaten bir kısmını oyunculara dağıtırsınız mecburen, büyük katkı gelmez."
