Öldürüp havuza atmışlardı: Zehra Bayır cinayetinde '50 bin liralık alacak' iddiası

Öldürüp havuza atmışlardı: Zehra Bayır cinayetinde '50 bin liralık alacak' iddiası

Muğla'da, kardeşinin tedavi ücretlerinin karşılanabilmesi için şarkı söylemeye başladığı eğlence mekanında hunharca katledilen 18 yaşındaki Zehra Bayır'ın öldürülmesinin nedeninin 50 bin liralık alacak olduğu iddia edildi.

Kan donduran cinayet, 24 Temmuz günü akşam saatlerinde Muğla'nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi'nde yaşandı. Konya'dan 3 ay önce Milas'a çalışmaya giden Zehra Bayır, madde bağımlısı olduğu iddia edilen kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için bir eğlence mekanında şarkı söylemeye başladı.

İddiaya göre 24 Temmuz'da para meselesi nedeniyle tartıştığı işletme sahiplerince başına sert bir cisimle vurulup öldürüldü, cesedi de bahçedeki havuza atıldı.

Zehra Bayır'ın cenazesi 26 Temmuz'da memleketi Konya'da defnedilirken, cinayetle ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

'50 bin lira alacak' iddiası

Cinayetin nedeninin alacak meselesi olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre işletme sahipleri Zehra Bayır'a toplu para vereceğini söyleyerek bu süre içinde ödeme yapmadı.

Kardeşinin tedavisi için Konya'ya gideceğini ve yaklaşık 50 bin liralık alacağının olduğunu söyleyen Bayır ile işletme sahipleri tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle sert bir cisimle Bayır'ın başına vuruldu ardından mekanın bahçesindeki havuza atıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN