Önce darp sonra bıçak! Komşuların 'gürültü' kavgasında kan aktı

İstanbul Güngören'de, iki komşu arasından 'gürültü' nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada bıçaklar çekildi. Bir baba ile çocuğunun darp edilerek bıçaklandığı anlar ise bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Dehşete düşüren olay, dün akşam saatlerinde Güngören Sanayi Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, aynı binada altlı üstlü oturan iki komşu arasında uzun zamandır 'gürültü' nedeniyle yaşanan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda ailelerden biri diğer ailede bulunan baba ve oğlunu darp ederek bıçakladı.

POLİS BİBER GAZI İLE MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine gelen iki polis memuru da kavgayı ayırmak için biber gazı kullandı. Kavganın büyümesi üzerine olay yerine çevik kuvvet ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgada yaralananlar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN