Osmaniye'de korkunç olay! Babasını baltayla katletti

Osmaniye'de korkunç olay! Babasını baltayla katletti

Osmaniye'de meydana gelen korkunç olayda 29 yaşındaki Halil Canlı tartıştığı babasını baltayla darp ederek öldürdü. Cinayetin ardından Canlı, teslim oldu.

Korkunç olay, Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Böcekli beldesinde Demirciler Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, Halil Canlı ve babası Mehmet Canlı (80) ile nedeni bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonuncu Halil Canlı elinde bulunduğu baltayla babasını darp ederek öldürdü. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Babasını öldüren Halil Canlı jandarma ekiplerine teslim oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN