Osmaniye’de kötü koku ihbarı: Takı dükkanında 2 kişi ölü bulundu

Osmaniye’de kötü koku ihbarı: Takı dükkanında 2 kişi ölü bulundu

Osmaniye'de bir takı aksesuarları dükkanından gelen kötü kokular üzerine harekete geçen polis, iş yeri sahibi Melek K. ve Abdullah Y.'nin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Osmaniye’nin Raufbey Mahallesi’nde bulunan bir takı aksesuarları dükkanından kötü kokular gelmesi üzerine polis ekipleri dükkana girdi. Arka kısımdaki depoda iş yeri sahibi Melek K. ile Abdullah Y.’nin cansız bedenleri bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Raufbey Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde takı aksesuarları satışı yapan bir iş yerinden gelen kötü kokular üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, iş yeri sahibinin ailesinin yardımıyla dükkana girdi. İş yerinin arka kısmında depo olarak kullanılan bölümde iş yeri sahibi Melek K. ile Abdullah Y.'nin cansız bedeni bulundu.

68c84b882e00da8e91229529

İddiaya göre Melek K.'ye ailesinin 3 gündür ulaşamadığı, Abdullah Y.'nin de cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Melek K. ve Abdullah Y.'nin cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Polis, olayın nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı çalışma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN