Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs kaza yaptı: 1 ölü 10 yaralı

Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs kaza yaptı: 1 ölü 10 yaralı

Osmaniyespor Futbol Kulübü taraftarlarını İzmir’in Bergama ilçesine götüren minibüsün kaza yapması sonucu bir kişi öldü on kişi yaralandı. Kazanın sebebinin ise araç sürücüsünün uyuması olduğu iddia edildi.

Osmaniyespor Futbol Kulübü taraftarlarını İzmir’in Bergama ilçesine götüren minibüsün bariyere çarpması sonucu meydana kazada 1 kişi hayatını kaybetti, aralarından araç sürücüsünün de olduğu 10 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan sürücü Abdullah Kalan'ın (52) Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Diğer yaralılar Serkan Tekelek (49), Erol Öztürk (62), Ömer Özdemir (56), Bilgin Gürbüz (50), Halil Yalçın (22), Abdullah Karaca (51), Ali Demir (52), Özgür Emir (35), Mehmet Keskin'in (18) ise hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

KAZADA MUAVİN HAYATINI KAYBETTİ

Bu arada Osmaniyespor taraftarlarını maç için taşıyan 3 minibüsün peş peşe ilerlediği, kaza yapan minibüsün en arkadaki araç olduğu kaydedildi. Hayatını kaybeden Erman Can Artar'ın muavin koltuğunda yolculuk yaptığı bildirildi. Sürücü Abdullah Kalan’ın direksiyonda uyuduğu öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN