‘Paletimin Renkleri’ sulu boya sergisi açıldı

‘Paletimin Renkleri’ sulu boya sergisi açıldı

Sanatçı Esma Orhan’ın “Paletimin Renkleri” isimli sulu boya tekniğiyle hazırladığı resim sergisi Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu.

Şehirlerin ruhunu, yaşanmışlıklarını ve özellikle İstanbul’un hissettirdiklerini eserlerine yansıtan Orhan “Biraz gerçek biraz hayal diye tanımladığım bu sergimde İstanbul’un eski sokaklarını, tarih kokan yapılarını ve kuşlarını ilham kaynağı olarak gördüm. Hayale daldığım eski binaları yaşatmak istercesine hepsinin resmini yapmak istedim.” diye konuştu. Ayasofya, Galata Kulesi, Haydarpaşa Limanı başta olmak üzere İstanbul’un tarihi simgelerini ve yaşamını resmeden Orhan’ın sergisi 4 Mart’a dek Galeri Maltepe’de ziyaret edilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN