Polise yakalanmamak için derin dondurucuya saklandı

Polise yakalanmamak için derin dondurucuya saklandı

Kayseri'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kadın, güvenlik güçlerine yakalanmamak için kendini evde bulunan derin dondurucuda sakladı. Polisin yaptığı arama sonucu kadın bulunduğu yerden çıkarılarak, gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'hırsızlık', trafik güvenliğini tehlikeye sokma', 'uyuşturucu madde kullanmak' ve 'alkollü araç kullanmak' suçlarından hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis ve 3 bin 750 TL para cezası bulunan D.U. isimli kadının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

5696355.jpg

Bu kapsamda hükümlünün Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde saklandığı belirlendi. D.U., adresine düzenlenen operasyonda derin dondurucunun içinde saklanırken yakalandı.

Polis derin dondurucuda yakaladığı kadına, "Başka girecek yer bulamadın mı? Derin dondurucu buz gibi çalışıyor. İnsan derin dondurucu içine girer mi?" dedi. D.U.'nun annesi kızının yakalanması sonrası ağladı.

Gözaltına alınan D.U., emniyetteki işlemlerinin cezaevine konuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN