Polisin kimlik kontrolüne silahla yanıt verdiler

Polisin kimlik kontrolüne silahla yanıt verdiler

Avcılar'da Yunus Polis ekiplerinin şüphelenerek bilgilerini kontrol etmek istediği şahıslar silahla karşılık verdi. Ekiplere yönelik ateş açan şahıslar ile polisler arasında çatışma çıktı. Polis ekiplerinden yaralanan olmazken olayla ilgili çok sayıda şahıs gözaltına alındı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinin Yeşilkent Mahallesinde dün gece saatlerinde iddiaya göre Yunus Polis ekipleri, şüpheli gördükleri sokakta yürüyen şahısları durdurarak bilgilerini kontrol etmek istedi. Şahıslar durumu reddederek polis ekiplerine ateş aştı.

Şahıslar ve polis ekipleri arasında çatışma çıkarken ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat ekibi intikal etti.

8753789.jpg

Çatışmada polis ekiplerinden yaralanan olmazken olayla ilgili çok sayıda kişi yakalanarak gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri ise sokakta çalışma yürüttü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN