Prenses isimli köpek enkaz altında kalan yavruların başından ayrılmadı

Prenses isimli köpek enkaz altında kalan yavruların başından ayrılmadı

Amasya'da, 'Prenses' isimli köpeğin yavruları, biriken kar nedeniyle çöken seranın altında kalıp hayatını kaybetti. Prenses ise hayatını kaybeden yavrularının başından ayrılmayarak adeta yas tuttu.

Amasya'da etkili olan yoğun kar yağışı köylerde maddi hasara yol açtı. Karla kaplı seralar çöktü. Kızılca köyünde ‘Prenses’ adlı kangal köpeği ve yavruları çöken seranın enkazında kaldı. 4 yavru ölürken aç, susuz kalan anneleri ise başlarında adeta yas tuttu.

aw529715-01-copy.jpg

YAVRULARININ BAŞINDAN AYRILMADI

Çiftliklerinin güvenliği için bulunan köpeklerinden çoğunu enkazdan kurtardıklarını ancak Prenses ve yavrularına ulaşamadıklarını belirten Hicabi Bağçuvan, “Dört yavrusu hayatını kaybetti. Prenses ise onların başında bekliyor. Gözleri kan kırmızı olmuştu. Çok üzüldük” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN