Safranbolu Belediyesi’nden çocuklara sömestr hediyesi

Safranbolu Belediyesi’nden çocuklara sömestr hediyesi

Safranbolu Belediyesi öğrencilerin yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmesi için organizasyon tertip etti. 3-4 Şubat tarihlerinde Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte birbirinden eğlenceli aktiviteler çocukları bekliyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin ‘Belediyecilik sadece asfalt atmak, alt yapı çalışması yapmak değil, insana dokunmak, sosyal hayatı Safranbolu’da yaşatmak önemli’ sözleri Safranbolu’nun her noktasında uygulanmaya devam ediyor. Belediye çalışmalarının haricinde genç yaşlı tüm vatandaşlar için uygulanan faaliyetlerin yanı sıra öğrencilerin yarıyıl tatili için Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizasyon düzenlendi. 3-4 Şubat tarihlerinde Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte birbirinden farklı aktiviteler çocukları bekliyor olacak. 3 Şubat Cumartesi günü 13.00 ve 15.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde deniz kızı isimli çocuk tiyatrosu, animasyon şov, vantrolog ve kukla ile neşeli dakikalar ve baloncuk şov gösterileri yer aldı. 4 Şubat Pazar günü ise ilk gün etkinliklerinin haricinde 2 seans sergilenecek sahne şovları ve sihirbazlık gösterisi ile çocuklar ve ailelerinin keyifli zaman geçirmesi planlanıyor. Yarıyıl tatili için düzenlenen etkinliklerin tamamı ücretsiz olarak sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN