Safranbolu'da 2025'in ilk belediye meclis toplantısı yapıldı

Safranbolu'da 2025'in ilk belediye meclis toplantısı yapıldı

Safranbolu Belediye Meclisi, 2025 yılının ilk toplantısını Belediye Başkanı Mimar Elif Köse başkanlığında gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda, geçtiğimiz yıl aracı başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Belediye Meclis Üyesi İsmail Özgüreli için anlamlı bir anma gerçekleştirildi.

Meclis salonunda Özgüreli’n her zaman oturduğu koltuk boş bırakıldı ve üzerine merhumun fotoğrafı yerleştirildi. Belediye Başkanı Elif Köse, konuşmasında, “İsmail Özgüreli’yi saygıyla anıyoruz. Onun Safranbolu’ya katkılarını ve çalışkanlığını asla unutmayacağız,” diyerek merhum meclis üyesinin anısını yaşatacaklarını vurguladı.

Öte yandan Başkan Köse'nin teklifi ile merhum Belediye Meclis Üyesi İsmail Özgürel'in ismi Safranbolu Belediyesi tarafından yakın zamanda hayata geçirilecek olan Emekliler Evi'ne verilerek isminin yaşatılması sağlanacak.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN