Sağanak yüzünden mahsur kalan hayvanları vinçle kurtardılar: Aklımıza ilk onlar geldi

Sağanak yüzünden mahsur kalan hayvanları vinçle kurtardılar: Aklımıza ilk onlar geldi

Sinop'u vuran kuvvetli yağış nedeniyle bir çilek üretim tesisinde mahsur kalan evcil hayvanlar vinç yardımıyla kurtarıldı. Tesis görevlisi Suat Gümeç, sabah saatlerinde tesise geldiklerinde su baskını ile karşılaştıklarını belirterek, "O an ilk aklımıza gelen evcil hayvanlarımız oldu" dedi.

Sinop'ta etkili olan şiddetli sağanak yağışta, merkeze bağlı Mertoğlu köyündeki bir çilek üretim tesisini su bastı. Yanından geçen deredeki su seviyesinin yükselmesi sebebiyle tesisteki üç köpek ile bir kedi ve iki yavrusu mahsur kaldı.

Görevliler vinç yardımıyla tesise girerek, evcil hayvanları bulundukları yerden alıp güvenli bölgeye taşıdı.

1-016.jpg

'AKLIMIZA İLK HAYVANLARIMIZ GELDİ'

Tesis görevlisi Suat Gümeç, sabah saatlerinde tesise geldiklerinde su baskını ile karşılaştıklarını söyledi.

Tesise giremedikleri için akıllarının hayvanlarında kaldığını belirten Gümeç, "O an ilk aklımıza gelen evcil hayvanlarımız oldu. Yedi evcil hayvanımızdan bir tanesini bulamadık. Diğerlerini vinç yardımıyla kurtarmayı başardık" diye konuştu.

1-017.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN