Sağlıkta şiddet engellenmiyor: Doktor, hemşire ve güvenlik görevlisine saldıranlar serbest bırakıldı

Sağlıkta şiddet engellenmiyor: Doktor, hemşire ve güvenlik görevlisine saldıranlar serbest bırakıldı

Yalova'da devlet hastanesinde doktor, hemşire ve güvenlik görevlisine saldırdıkları için gözaltına alınan Tülay Çiftçi ve kızı Sinem Çiftçi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yalova'da, panik atak geçirdiği gerekçesiyle hastaneye giden Tülay Çiftçi, kızı Sinem Çiftçi ile birlikte kendisine serum takmayan doktor, hemşire ve güvenlik görevlisine saldırdı.

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan Tülay Çiftçi, Yalova Devlet Hastanesi’ne acilden giriş yaptı. Kendisiyle ilgilenen doktora şikayetlerini anlatan Çiftçi, serum takılmasını istedi. Doktor panik atak geçirdiğini söylediği hastasına, serum takılmasına gerek olmadığını, EKG çekilmesi gerektiğini belirtti. Çiftçi, serum takılmasında ısrar edince doktor da "Sağlıkçı olan benim, sakin olun" diyerek müşahede bölümüne yönlendirdi.

Bu sırada annesinin rahatsızlığını duyan Sinem Çiftçi hastaneye geldi. Annesiyle konuşan Çiftçi, bir anda öfkeyle hastane koridorunda koşarak, hastaya müdahale eden başka doktora yumruk attı. Uzm. Dr. Esengül Doğan’ı darp eden anne-kız, kendilerini engellemeye çalışan hemşire Abdurrahman Ekin ile güvenlik görevlisi Esra Uslu’ya da saldırdı. Bu anlar ise hastanenin güvenlik kameralarınca da kaydedildi. Görüntülerde anne ile kızının, kadın doktora saldırdığı ve tokat atmaya çalıştığı daha sonra kendilerini engellemeye çalışan hemşireye tekme ve yumruk savurdukları, kadın güvenlik görevlisinin de ensesini sıkarak, saldırmaya çalıştıkları anlar yer aldı.

MAHKEME SERBEST BIRAKTI, SAVCI TUTUKLAMA TALEBİYLE KARARA İTİRAZ ETTİ

'Beyaz kod' verilen hastanede polisler, Tülay Çiftçi ile Sinem Çiftçi’yi güçlükle durdurdu. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen anne ile kızı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Karara itiraz eden savcı, ikinci kez tutuklama talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN