Hastaneyi savaş alanına çeviren anne ve kızı hakkında yeni karar

Hastaneyi savaş alanına çeviren anne ve kızı hakkında yeni karar

Yalova'da devlet hastanesinde sağlık çalışanlarına saldırdıkları için gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Tülay Çiftçi ve kızı Sinem Çiftçi için başsavcılık itiraz etti. Sanıklar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Yalova Devlet Hastanesi’nde 3 Eylül tarihinde yaşanan olayda 44 yaşındaki Tülin Ç., acil servise gelerek doktora panik atak geçirdiğini ve serum bağlanmasını istedi. Doktorun önce EKG çekmesi gerektiğini söylemesi üzerine Tülin Ç., daha sonradan hastaneye gelen kızı Sinem Ç. (19) ile hastaneyi birbirine kattı.

kral-kurtarildi.jpg

ÖNÜNE GELENE SALDIRDILAR

Önce Uzm. Dr. Esengül Doğan’a saldıran anne kız, müşahede odasında ellerine ne geçirdiyse sağlık görevlilerine fırlattı. Bu sırada odada bulunan bir bebek babası tarafından dışarı çıkarıldı. Hızını alamayan anne-kız ardından hemşire Abdurrahman Ekin’e tekme ve yumruklarla saldırdı. Sonrasında olaylara müdahale eden güvelik görevlisi Esra Uslu’ya da saldıran zanlılar polis tarafından gözaltına alındı.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANDILAR

Mahkemeye çıkarılan anne-kız, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine sanıklar hakkında tutuklama kararı alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN