'Şaka'nın bedelini canlarıyla ödüyorlardı... Seyir halindeyken tekme attılar

TEM Otoyolu'nda, seyir halindeyken birbirlerine tekme atarak şakalaştığı iddia edilen iki motosiklet sürücüsü kazaya neden oldu. Kazada devrilerek savrulan motosikletin sürücüsü ve arkasında oturan arkadaşı yaralandı.

Korkutan kaza, TEM Otoyolu Ankara istikametinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüleri henüz öğrenilemeyen iki motosiklet seyir halindeyken, Akşemsettin viyadüğü üzerine geldikleri esnada şakalaşmak için sürücüleri birbirlerine tekme attı.

DEVRİLEREK YOLA SAVRULDU

Bu sırada dengesini kaybeden motosiklet sürücülerinden birisi, dengesini kaybederek kazaya yol açtı. Motosiklet devrilerek yola savruldu. Motosikler sürücüsü ve arkasında oturan arkadaşı ise yaralandı.

DİĞER SÜRÜCÜ KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan motosiklet sürücüsü ve arkadaşına ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle kısa süreli trafik oluştu.

Polis ekipleri kaçan motosikletin sürücüsünü daha sonra yakalayarak gözaltına aldı. Yolun temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN