Salıncakta sallanan 4 yaşındaki Zeynep maganda kurşununun hedefi oldu

Salıncakta sallanan 4 yaşındaki Zeynep maganda kurşununun hedefi oldu

Karaman'da evlerinin bahçesindeki kameriyeye kurulan salıncakta sallanan 4 yaşındaki Zeynep Gül, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalarla başından ve bacağından yaralandı. Kaldırıldığı hastanede tedavi gören Zeynep'in durumuna ilişkin açıklama yapılmadı.

Karaman'da Nefise Sultan Mahallesi 265 Sokak'ta saat 16.00'da bir binanın bahçesinde meydana gelen olayda; annesi Merve ve babası Selman Gül, kameriyede yemek yerken Zeynep Gül de kurulan salıncakta sallanmaya başladı. Bir süre sonra duyulan silah sesiyle birlikte küçük Zeynep yere yığıldı.

BAŞINA VE BACAĞINA İSABET ETTİ

Kızlarının yanına koşan Gül çifti, nereden ateş açıldığı belirlenemeyen tüfekten çıkan saçmaların Zeynep Gül'ün başına ve bacağına isabet ettiğini tespit etti. Zeynep Gül, çağırılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evin bahçesinde inceleme yapan polis, ateş açılan yeri tespit edip, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN