Samsun’da kadın cinayeti: 5 çocuğunun annesini tabancayla öldürdü

Samsun’da kadın cinayeti: 5 çocuğunun annesini tabancayla öldürdü

Samsun'un Alaçam ilçesinde Mehmet Dursun, 5 çocuğunun annesi olan eşi Havva Dursun ile tartıştıktan sonra silahla vurarak öldürdü. Ağır yaralanan Havva Dursun, kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybetti. Alkollü olduğu tespit edilen Mehmet Dursun ise gözaltına alındı.

Samsun'un Alaçam ilçesinde akşam saatlerinde akılalmaz bir olay yaşandı. Mehmet Dursun, 5 çocuğunun annesi olan Havva Dursun ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine alkollü olduğu iddia edilen Mehmet Dursun, ruhsatsız tabancasıyla Havva Dursun'u vurdu. Başından yaralanan kadın, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Silah sesini duyan komşuları, durumu 112'ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlileri ağır yaralanan Duman'ı ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Havva Duman, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay sonrası gözaltına alınan Mehmet Dursun ise, İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN