Şanlıurfa’da park kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa’da park kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 6 yaralı

Seyrantepe Mahallesi’ndeki düğünde park yeri yüzünden çıkan tartışmada M.E., av tüfeğiyle kalabalığa ateş açtı. Olayda 16 yaşındaki İklimya Subay hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesi’nde düzenlenen bir sünnet düğününde park yeri yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre, M.E. isimli şüpheli, aracına park yeri bulamadığı gerekçesiyle düğün sahipleriyle tartıştıktan sonra evine giderek av tüfeğiyle kalabalığın üzerine ateş açtı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde düzenlenen sünnet düğününde, M.E. isimli şüpheli, aracına park yeri bulamadığı gerekçesiyle düğün sahipleriyle tartıştı.

Tartışmanın ardından evinden aldığı av tüfeğiyle kalabalığın üzerine ateş açan M.E, 5'i çocuk 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan İklimya Subay (16), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer 6 yaralının hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekiplerinin, olay yerinden kaçan zanlı M.E'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN