Seçim kutlamalarında sıkılan maganda kurşunu isabet etmişti! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Seçim kutlamalarında sıkılan maganda kurşunu isabet etmişti! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası yapılan kutlamalarda açılan ateş sırasında, başından tabanca kurşunuyla yaralanan 14 yaşındaki Emirhan G. hayatını kaybetti. Çocuğun ölümüne neden olan tabancayı ateşleyen kişinin bulunması için çalışmalar sürüyor.

28 Mayıs'ta seçim sonrası yapılan kutlamalarda Şanlıurfa'da birçok kişi tabanca ve tüfeklerle havaya ateş açtı. Magandaların açtığı ateşleTopdağı Mahallesi'nde oturan 14 yaşındaki Emirhan G. başından yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan çocuk, ambulansla kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

14 yaşındaki çocuğun cenazesi, yakınları tarafından morgdan alınarak Bediüzzaman Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çocuğun ölümüne neden olan tabancayı ateşleyen kişinin bulunması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN