Sel felaketinin büyüklüğü bugün ortaya çıktı: Ev ve ekili arazilerde büyük hasar

Sel felaketinin büyüklüğü bugün ortaya çıktı: Ev ve ekili arazilerde büyük hasar

Kayseri'’de dün etkili olan yağışın ardından birçok ev ve iş yerini su basmıştı. Yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından birçok ev ve iş yerinin yanında ekili arazilerin de büyük ölçüde zarar gördüğü ortaya çıktı.

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde dün öğleden sonra başlayan sağanak, ilçe merkezinde sel ve taşkınlara sebep oldu. Ulaşımda aksamalara neden olan sel ve taşkınlarda bazı ev ve iş yerlerini su bastı, ekili araziler zarar gördü. Bölgeye AFAD, jandarma ve belediye ekipleri sevk edildi.

k2.jpg

EV, İŞ YERİ VE EKİLİ ARAZİLER ZARAR GÖRDÜ

Selden en çok zarar gören Yenice Mahallesi'nde, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve KASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Ufuk Sekmen incelemede bulundu.

k7.jpg

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, kentin altyapısının hasar gördüğünü, en kısa zamanda tadilatını yapacaklarını belirtti.

k3.jpg

Evlerini su basan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten hem bu yurttaşların hem de zirai ürünleri zarar görenlerin yaralarını saracaklarını söyledi.

k6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN