Selamını almadı diye tanımadığı şahsı dövüp kulaklığını aldı

Selamını almadı diye tanımadığı şahsı dövüp kulaklığını aldı

Samsun'da, 17 yaşındaki bir genç, "selamını almadığı" iddiasıyla tanımadığı bir şahsı darbederek, kablosuz kulaklığına el koydu. Savcılık ifadesinde kulaklığı aldığını kabul eden genç, darp olayını ise inkar etti.

Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki üst geçidin altında, sabah saatlerinde bir darp olayı meydana geldi. İddiaya göre, S.D. (17) ile arkadaşı P.B. (16), evine giden ve tanımadığı P.S.E.'ye (20) selam verdi.

S.D., kulağında kablosuz kulaklığı olan P.S.E.'nin kendisini duymaması üzerine, 'Selamı neden almıyorsun?' diyerek bıçakla üzerine yürüdü. S.D., P.S.E.'yi darbettikten sonra kulaklığını alıp, arkadaşı P.B. ile olay yerinden kaçtı. P.S.E. durumu polise bildirip şikayetçi oldu.

'KULAKLIĞI ALDIM AMA DARBETMEDİM'

Polis ekiplerinin Atakum ilçesi Karayolları kavşağında kulaklık ve bıçakla yakalayıp gözaltına aldığı şüpheliler, yaşları küçük olduğundan çocuk şubesi ekiplerine teslim edildi. İşlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi. P.B., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

S.D. ise kendisini, "Kablosuz kulaklığını aldım. Ancak bıçak çekmedim ve darbetmedim" diyerek savundu. Nöbetçi hakimliğe çıkarılan S.D. tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN